Skip to content
  • Om oss
  • Våre produkter
  • Bærekraft
  • Oppskrifter
    • Siste oppskrifter
    • Alle oppskrifter
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Schweiz / Swiss
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Om oss
  • Våre produkter
  • Bærekraft
  • Oppskrifter
    • Siste oppskrifter
    • Alle oppskrifter
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Schweiz / Swiss
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Tilbake til oppskrifter

Profiteroles fylt med krem

Del denne oppskriften

Skriv ut oppskrift
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Profiteroles fylt med krem


  • Total tid: 70 min

Ingredienser

Deig

  • 250 ml vann
  • 125 g smør
  • 150 g hvetemel
  • 4 store egg

Krem

  • 4 dl kremfløte
  • 1 ts Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract
  • 75 g sukker
  • melis til dekor

Instruksjoner

Steg 1: Forvarm stekeovnen til 200 °C varmluft og legg bakepapir på to stekebrett.

Steg 2: Bruk en mellomstor kjele og varm opp vann og smør under omrøring til smøret har smeltet og det koker opp.

Steg 3: Ta kjelen av varmen og tilsett hvetemel. Bruk en tresleiv, rør blandingen til den slipper kanten av kjelen og former en ball.

Steg 4: Ha deigen i bollen til en kjøkkenmaskin. Ha på medium hastighet og tilsett ett og ett egg. Visp godt mellom hvert egg. Pisk til deigen blir tykk og blank.

Steg 5: Ha deigen i en sprøytepose med en stor rund tipp (2 cm) og sprøyt ut små boller (3-4 cm) på bakepapiret. La det være minst 5 cm mellom hver.

Steg 6: Steketid er ca. 30 minutter, begge stekebrettene settes i stekeovnen bytt plass på brettene halvveis. La de steke til de er gylne og har hevet seg. Avkjøles på en bakerist.

Steg 7: Pisk kremfløten stiv sammen med Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract og sukker. Ha kremen i en sprøytepose med en liten rund tipp og legg den i kjøleskap til profiterollene skal serveres. Når de skal serveres kan bollene enten deles i to for så å fylles, eller man kan lage et lite hull under hver bolle og sprøyte inn kremen. Stable de så på et serveringsfat og sikt litt melis over.

  • Prep Time: 40 min
  • Cook Time: 30 min

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Flere oppskrifter

Loading...
Nydelig Vaniljecupcakes.

Vaniljecupcakes

med Organic Vanilla Bean Paste
Nydelig Frozen Strawberry Vanilla Daiquiri.

Frozen Strawberry Vanilla Daiquiri

med Organic Vanilla Bean Paste
Instagram Facebook-square
  • Kontakt
  • Betingelser & Vilkår
  • Compliance
  • Personvernerklæring
  • Retningslinjer for informasjonskapsler
  • Kontakt
  • Betingelser & Vilkår
  • Compliance
  • Personvernerklæring
  • Retningslinjer for informasjonskapsler
Taylor & Colledge ©2023