• Om oss
  • Våre produkter
  • Bærekraft
  • Oppskrifter
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Om oss
  • Våre produkter
  • Bærekraft
  • Oppskrifter
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Tilbake til oppskrifter

Vanilje- og kokoslatte

Del denne oppskriften

Skriv ut oppskrift
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Vanilje- og kokoslatte


  • Total tid: 15 min

Ingredienser

150 ml nylaget kaffe

1 ts Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract

100 ml kokosmelk

Ristede kokosflak til topping


Instruksjoner

Steg 1: Varm opp kokosmelken på middels varme. Tilsett vaniljeekstrakt, ta kjelen av varmen og la det stå i 10 minutter.

Steg 2: Pisk kokosmelken med en visp eller melkeskummer og hell den i et varmebestandig glass.

Steg 3: Tilsett kaffen og dryss over de ristede kokosflakene.

  • Prep Time: 5 min
  • Hvile: 10 min

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Flere oppskrifter

Loading...

Vaniljecupcakes

med Organic Vanilla Bean Extract

Vaniljepavlova med krem og bær

med Organic Vanilla Bean Extract
Instagram Facebook-square
  • Kontakt
  • Betingelser & Vilkår
  • Compliance
  • Personvernerklæring
  • Retningslinjer for informasjonskapsler
Menu
  • Kontakt
  • Betingelser & Vilkår
  • Compliance
  • Personvernerklæring
  • Retningslinjer for informasjonskapsler
Taylor & Colledge ©2022