Skip to content
  • Om oss
  • Våre produkter
  • Bærekraft
  • Oppskrifter
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Schweiz / Swiss
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Om oss
  • Våre produkter
  • Bærekraft
  • Oppskrifter
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Schweiz / Swiss
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Tilbake til oppskrifter

Vaniljepavlova med krem og bær

Nydelig vaniljepavlovaen med krem og bær.

Del denne oppskriften

<span class="tc-lable-mob-no">Skriv ut oppskrift</span>
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Nydelig vaniljepavlovaen med krem og bær.

VANILJEPAVLOVA MED KREM OG BÆR


  • Total tid: 105 min

Ingredienser

MARENGS

4 eggehviter (romtempererte)

1 klype salt

200 g sukker

1 ts eddik

2 ts maisstivelse

TOPPING

250 ml kremfløte

2 ss Taylor & Colledge Organic Vanilla Bean Extract

50 g bringebær

70 g rips

50 g bjørnebær

100 g blåbær

70 g jordbær

Friske mynteblader


Instruksjoner

Steg 1: Forvarm stekeovnen på 180°C over- og undervarme. Legg bakepapir på en stekeplate. Tegn en sirkel Ø 23 cm på bakepapiret og snu arket så tegningen vender ned.

Steg 2: Pisk eggehvitene med en klype salt på høy hastighet til eggehvitene blir stive.

Steg 3: Tilsett sukkeret sakte mens kjøkkenmaskinen går på middels hastighet. Pisk til marengsen danner blanke topper.

Steg 4: Fold så inn maisstivelse og eddik med en slikkepott av gummi.

Steg 5: Fordel marengsen i sirkelen på bakepapiret, sett brettet i stekoven og senk temperaturen til 100°C.

Steg 6: Stek marengsbunnen i 60-70 minutter og slå så av varmen mens brettet fortsatt står i. La den stå i stekeovnen med døren lukket i ca. 30 minutter mens den avkjøles. Plasser marengsbunnen forsiktig på et kakefat.

Steg 7: Pisk fløten med vaniljeekstrakt til krem. Bre kremen utover marengsbunnen og legg på bær og mynteblader.

  • Prep Time: 15 min
  • Hvile: 30 min
  • Cook Time: 60 min

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Flere oppskrifter

Loading...
Nydelig Frozen Strawberry Vanilla Daiquiri.

Frozen Strawberry Vanilla Daiquiri

med Organic Vanilla Bean Extract
Nydelig Vanilje- og kokoslatte.

Vanilje- og kokoslatte

med Organic Vanilla Bean Extract
Instagram Facebook-square
  • Kontakt
  • Betingelser & Vilkår
  • Compliance
  • Personvernerklæring
  • Retningslinjer for informasjonskapsler
  • Kontakt
  • Betingelser & Vilkår
  • Compliance
  • Personvernerklæring
  • Retningslinjer for informasjonskapsler
Taylor & Colledge ©2025